Service & Onderhoud

Service of onderhoud nodig aan uw installatie?

Niet aleen staat Installatiebedrijf Van den Hout voor u klaar voor een nieuwe installatie. Wij zijn uw betrouwbare partner voor service en onderhoud aan en van uw kostbare installatie. Jaarlijks onderhoud aan uw CV-installatie voorkomt storingen, zodat u ook in de koude maanden van een warm huis kunt genieten.

Service

Ook na de oplevering van uw kostbare installatie kunt u rekenen op Installatiebedrijf Van den Hout. Wij verlenen uitstekende service en staan altijd voor u klaar. Mocht u een probleem hebben, neem dan contact op met ons en wij zullen ervoor zorgen, dat u weer snel kunt genieten van uw installatie.

Onderhoud

Om problemen te voorkomen, is het van belang dat u jaarlijks onderhoud laat plegen aan uw CV-installatie. De kosten hiervan staan niet in verhouding tot een eventuele reparatie als gevolg van een tekort aan onderhoud. Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.
q

Storing

Het kan natuurlijk altijd voorkomen, dat zich ondanks het gepleegde onderhoud een storing voordoet. Mocht dit het geval zijn en u komt er niet uit, neem dan direct contact op met ons. Wij zullen u dan snel van dienst zijn, zodat u weer kunt genieten van de functies van uw installatie.

Reparatie

Ook duurzame en kwalitatief hoogwaardige installaties zijn weleens defect. Dit zal vaker voorkomen aan het einde van de levensduur van uw installatie. Toch is het ook dan soms de moeite waard om het defect te laten repareren. Wij adviseren u hier graag over.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over onze service en onderhoud diensten? Neem dan contact op en vraag vrijblijvend informatie.

Bel of SMS direct

06 51807738

PREMIUM PARTNER
Call Now Button