Nieuwe CV-ketel, of een hele nieuwe installatie?

Installatiebedrijf Van den Hout heeft veel ervaring op het gebied van verwarming en levert maatwerk CV-installaties voor zowel particulieren als bedrijven. Een nieuwe CV-ketel is een behoorlijke investering, die wordt gedaan voor zeker de komende 15 jaar. Het is daarom van belang, dat een goede keuze wordt gemaakt. Misschien maakt de nieuwe CV-installatie deel uit van een verbouwing. Dan is het zaak om te bekijken op welke manier uw nieuwe installatie past in uw woonsituatie. Heeft u bijvoorbeeld gedacht aan vloerverwarming, of aan toepassing van een convectorput? Graag adviseren wij u geheel vrijblijvend over wat in uw situatie de beste keuze is. Natuurlijk maken wij ook vrijblijvend een offerte. U kunt dan de zaken nog eens op uw gemak op een rij zetten.

Natuurlijk wilt u de komende jaren zorgeloos gebruik maken van uw nieuwe CV-ketel. Het is daarom van belang, dat uw nieuwe apparatuur van uitstekende kwaliteit is. Installatiebedrijf Van den Hout is geselecteerd premium regio-reseller van Nefit. Nefit staat bekend om haar producten van hoge kwaliteit en uitstekende garantie en nazorg. Het is niet het goedkoopste CV-leverancier, maar vaak is goedkoop duurkoop. U kunt eventueel ook kiezen voor huur van een CV-ketel. U betaalt dan een vast bedrag per maand zonder verrassingen.

Veel gebruikers zien een CV-ketel in eigendom als de meest aantrekkelijke optie. Dit heeft voordelen. Zo ben je uiteindelijk het goedkoopst uit; je betaalt geen maandelijkse termijnen. Aan de andere kant is het voor sommige mensen lastig om het bedrag voor aanschaf in één keer op te hoesten. Voor hen is huren wellicht een goed alternatief.

Het huren van een CV-ketel is voor sommige gebruikers een aantrekkelijke optie. Je weet voor de komende 12 jaar waar je aan toe bent. Bij de kosten van de voordelige maandelijkse betaaltermijn zit de installatie, het onderhoud en eventuele ondersteuning bij storingen inbegrepen. Kortom, u weet vantevoren waar u aan toe bent.

Wilt u onbezorgd genieten van uw investering en ook op koude dagen kunnen genieten van een warm huis en warm water? Dan is het van groot belang om jaarlijks onderhoud te laten plegen aan uw verwarmingsinstallatie. Intallatiebedrijf Van den Hout vertelt u graag wat voor u de mogelijkheden zijn.

Merken

Installatiebedrijf Van den Hout Premium Partner van Nefit. Echter, op verzoek kunnen wij natuurlijk ook andere merken leveren en onderhouden. Wij hebben jaren ervaring met vele merken in verwamingsland. Misschien heeft u een concrete vraag, over wat voor u een goede keuze zou zijn? Vraag dan vrijblijvend advies.

Vloerverwarming

Bij nieuwbouw of een verbouwing zou u kunnen overwegen om vloerverwarming te installeren. Vloerverwarming is toepasbaar bij verschillende soorten vloeren, niet alleen bij een plavuizen vloer. Vloerverwarming is in een comfortabele en bovendien zuinige vorm van ruimteverwarming. Bij vloerverwarming kan de thermostaat een graadje lager worden gezet. Daarnaast is er minder stofophoping en -circulatie. Een goede oplossing voor mensen met een luchtwegaandoening.

Radiator plaatsen

Soms is uw verwarmingsinstallatie nog niet aan vervanging toe, maar wilt u wel nieuwe radiatoren plaatsen. Installatiebedrijf Van den Hout kan u adviseren over welke radiatoren in uw woonsituatie het meest geschikt zijn. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met uw voorkeur voor stijl. Heeft u uw keuze gemaakt, dan zullen wij met zorg uw nieuwe radiatoren plaatsen. Installatiebedrijf Van den Hout werkt volgens de richtlijnen van KIWA en GASTEC.